NARF inviterer til nytt årsmøte torsdag 3. september klokken 15.00.

PÅLOGGING TIL MØTET

https://my.demio.com/ref/3Pby8w53PEvpV9iN

Når du registrerer deg mottar du en unik login-lenke og mulighet til å legge inn en kalenderinnkalling.

Gå gjerne inn noen minutter før på selve dagen, så er du er sikker på å være med helt fra start. Man kan delta via følgende nettlesere: Chrome (anbefalt), Firefox, Edge, Safari, samt mobile plattformer (det fungerer ikke med Internet Explorer, da dette er en utdatert nettleser).

Troubleshooting: Hvis du opplever at nettleseren bare står å laster uten å logge deg inn, kan årsaken være sikkerhetssystemer (hardware brannmurer) på din arbeidsplass som hindrer tilgang. Sjekk dette med din IT-avdeling allerede nå.
Spesifikasjoner til IT-ansvarlige finner dere her.

En quick fix kan være å logge inn via mobil.

Dagsorden ihht. vedtektene er:

  1. Årsberetning for 2019
  2. Regnskap for 2019
  3. Fastsettelse av kontingent for 2020
  4. Valg (jf. vedtektene § 4)

Årsregnskap, årsberetning, dagsorden og innstilling til valg finner du på nettsiden her under fanen “Ressurser”, “Møter – Innledernes presentasjoner”. Husk at du må logge inn under “Ditt medlemskap” for å få tilgang.

Etter den tradisjonelt raske avviklingen av årsmøtet har møtet følgende;

Tema: “Ferieloven: I strid med EØS-retten?”

  • Etter den norske ferieloven er det ikke alle arbeidstakere som vil ha rett til fire ukers årlig betalt ferie. Dette gjelder for eksempel nyutdannede, som ikke har vært i lønnet arbeid året forut for sitt første arbeidsår. Arbeidstidsdirektivet krever imidlertid at alle arbeidstakere skal sikres rett til fire ukers betalt ferie. Er den norske ferieloven i strid med EØS-retten? Og finnes det noe godt alternativ? Er det en mulighet å følge etter danskene, som får ny ferielov fra 1. september 2020?  

Innledere er advokat Julie Piil Lorentzen og advokat Lornts Nagelhus.

Møtested: Digital avvikling
Møtetid: kl. 1500-1630